Transport mobila international


Prin serviciul de transport mobila international, Relocari Bucuresti vine in ajutorul celor care au nevoie de conditii personalizate pentru transportarea mobilei in afara tarii.

Cu Relocari Bucuresti poti fi sigur ca vei beneficia de cea mai buna varianta de transport deoarece avem in spate o intreaga echipa de profesionisti cu experienta in domeniul transportului international

Astfel putem onora orice tip de comanda pentru transportul international de mobila, in cel mai scurt timp si la cel mai mic pret. Dispunem de o gama larga de autoutilitare adecvate pentru transportul de mobilier, ne asiguram ca totul este ambalat si impachetat corespunzator, oferindu-ti garantia ca bunurile tale vor ajunge la destinatie in siguranta, fara a suferi zgarieturi sau socuri mecanice in timpul transportului.

Garantam prin contract integritatea mobilierului tau pe tot parcursul transportului, mizand pe fapul ca autoutilitarele noastre special echipate si personalul cu experienta fac impreuna o echipa profesionista, capabila sa duca la indeplinire orice proiect de mutare.

Pentru un transport mobila international in regim de urgenta, iti punem la dispozitie, in maxim 5 zile, o autoutilitara cu volumul necesar proiectului tau de mutare, special echipata sa duca, in conditii optime, orice obiect la destinatie. Tu vei suporta numai costul pentru numarul de kilometri parcursi, restul ramane in seama departamentului nostru de transport international.

Pentru un transport de mobila international, acolo unde timpul ne permite, putem efectua deplasarea in regim de grupaj. Multiplele legaturi pe care departamentul de transport international le are ne ajuta sa eficientizam o cursa de transport mobila international, astfel incat costurile sa fie cat mai scazute pentru ambele parti.

Daca destinatia finala se afla pe un alt continent sau daca echipa noastra considera ca e mai eficienta o alta varianta de transport decat cea terestra, efectuam transport mobila international, tot in regim de grupaj, cu avionul sau cu vaporul. In aceste cazuri, operatiunea de mutare poate dura mai mult, dar avantajul, dovedit in timp, consta in siguranta sportita si, uneori, in costuri mai mici.

Tarife pentru transport mobila international:

Pretul pentru un transport international expres cu Relocari Bucuresti porneste de la 1,4 RON pe km si variaza in functie de numarul de kilometri parcursi.

Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284

Suna