Transport mobila international


Prin serviciul "transport mobila international" Relocari Bucuresti vine in ajutorul celor care doresc un serviciu personalizat de transport mobila in afara tarii.

Reusim sa gasim intotdeauna cea mai buna varianta de transport pentru clientii nostrii deoarece avem in spate o intreaga echipa de profesionisti cu mare experienta in domeniul transportului international.

Astfel pentru transport international de mobila putem onora orice tip de comanda in cel mai scurt timp si la cel mai mic pret. Dispunem de o gama larga de autoutilitare adecvate pentru transportul de mobilier, ne asiguram ca totul este ambalat si impachetat corespunzator, de aceea va putem oferi garantia ca bunurile dumneavoastra vor ajunge la destinatie in siguranta fara a suferi zgarieturi sau socuri mecanice in timpul transportului.

Garantam prin contract integritatea mobilierului dumneavoastra pe parcursul transportului mizand pe fapul ca autoutilitarele noastre special echipate si si personalul cu experienta fac impreuna o echipa profesionista.

Pentru un transport de mobila in regim de urgenta va putem oferii o autoutilitara cu un volum necesar special pregatita pentru transportul mobilierului pe care il aveti de transportat in maxim 5 zile, iar dumneavoastra veti suporta numai pretul pentru numarul de kilometrii pana la destinatie, restul ramane in seama departamentului de transport international.

Pentru un transport de mobila international, acolo unde timpul ne permite, putem efectua transportul in regim de grupaj, deoarece multiplele legaturi pe care departamentul de transport international le are ne ajuta sa eficientizam o cursa de transport international astfel in cat costurile sa fie cat mai scazute pentru ambele parti.

Daca locatia ta este pe un alt continent, sau daca echipa noastra considera ca e mai bine pentru tine, efectuam transport international tot in regim de grupaj si cu avionul sau cu vaporul. Desii dureaza mai mult avantajul s-a dovedit in timp ca acest mod de transport este sigur si uneori costa mai putin.

Tarife pentru transport mobila international:
Pretul pentru un transport international expres de mobila porneste de la 1,4 RON pe km si variaza in functie de numarul de kilometri parcursi.

Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284

Suna