Suntem organizati

Reusim sa gasim intotdeauna cea mai buna varianta de transport pentru clientii nostrii deoarece avem in spate o intreaga echipa de profesionisti cu mare experienta in domeniul transportului.

Relocari Bucuresti asigura operatiuni ce se pot plia cerintelor dumneavoastra indiferent de circumstantele date, de la un pachet simplu de servicii de transport mobila in Bucuresti, pana la unul personalizat in functie de nevoi si buget. Sunt optiuni ce pot fi adaugate la cerere, chiar daca nu sunt afisate pe site.
Putem onora orice solicitare, indiferent de volumul sau greutatea marfurilor. Alege Relocari Bucuresti pentru o experienta reusita.


Lucram si international

Folosind un ghid international valabil pentru toate firmele de mutari internationale in toata lumea Relocari Bucuresti are colaborari si parteneriat si ofera servicii de mutari internnationale de nivel inalt.

Relocari Bucuresti este una printre firmele internationale aflate in grupul firmelor pentru mutari international si este membru cu o istorie de mutari cu recomandari si este membru active participant la Registerul international Mover Program (RIM). Acest certificate demonstreaza ca Relocari Bucuresti are personal speciat echipat si calificat cu care putem sa ne mandrim ca facem o echipa foarte buna in lumea mutarilor.


Foarte atenti cu lucrurile tale

Sa avem grija de bunurile dumneavoastra este una din cele mai importante prioritati ale noastre.

Materialele de protectie pe care le folosim sunt de ce mai buna calitate, astfel incat bunurile dumneavoastra vor fi mereu in siguranta.

Garantam prin contract integritatea mobilierului dumneavoastra pe parcursul transportului mizand pe fapul ca autoutilitarele noastre special echipate si si personalul cu experienta fac impreuna o echipa profesionista.


Rapizi si eficienti

Relocari Bucuresti asigura operatiuni ce se pot plia cerintelor dumneavoastra indiferent de circumstantele date.

Putem onora orice comanda de transport mobila sau serviciu de mutare in Bucuresti in maxim 2 ore de la primirea cererii. Fiecare comanda primita pe oricare din segmentul de servicii este o oportunitatea de parteneriat si va fi efectuata in conditii bune de timp si siguranta. Asiguram performanta, incredere si un mediu placut de lucru. In spatele conduitei profesioniste a personalului nostru este un intreg mecanism, ce are grija ca totul sa decurga conform cerintelor si normelor europene. Pentru operatiunile de mutari mobila pretul se calculeaza in functie de mai multe variabile. Mentinerea unui standard ridicat pentru toate operatiunile de mutari mobila din Bucuresti implica si detinerea unui parc auto modern. Avem camioane de diferite tonaje si marimi, carosate si bine intretinute, dotate cu lift hidraulic si alte sisteme necesare in aceste activitati.


Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284

Suna