Servicii complete de mutari mobila in Bucuresti

Relocari Bucuresti este considerata una dintre cele mai bune firme pentru mutari si transport mobila, atat la nivel local (in special Bucuresti) cat si in Romania, avand in portofoliu mii de clienti care sunt foarte multumiti de serviiciile la nivel inalt pe care le oferim.

Expertiza ne recomanda ca fiind una dintre cele mai potrivite firme in cazul in care sunteti interesati de servicii de relocare si mutari mobila. Indiferent de distanta pentru care se doreste relocarea, firma noastra va poate ajuta cu servicii complete de mutare (in Bucuresti si in tara), totul la un pret cat mai corect. In functie de distanta pentru care se va face mutarea mobilei pretul va fi unul customizat, adaptat nevoilor clientilor.

Chiar daca distanta pe care se efectueaza transportul este una scurta procedurile pe care le utilizam sunt aceleasi, totul pentru ca mutarea sa se efectueze in cele mai bune conditii si fara a pune in pericol integritatea mobilei si a bunurilor dvs. Va recomandam sa ne contactati in prealabil pentru a face o analiza detaliata a materialelor care trebuiesc mutate si pentru a ne decide care este cea mai buna modalitate de transport a mobilei pe care o detineti. In urma analizei va vom putea spune exact care sunt costurile si care este timpul necesar pentru impachetarea intregii cantitati de mobila si pentru mutarea efectiva in noua locatie.

Stim cat de frustranta si stresanta este o mutare si de accea facem totul pentru ca dvs. sa fiti scutit de tot ceea ce inseamna aceste lucruri. O echipa de profesionisti se va ocupa de tot ceea ce inseamna relocare: demontare, impachetare mobila, transport la autovehicul si la noua locatie. Serviciile noastre de mutari mobila acopera intreg municipiul Bucuresti insa se adreseaza si celor care vor sa se mute din Bucuresti in provincie sau vor sa se relocheze in strainatate.

Cu un simplu telefon sau email, problemele si grijile dvs. legate de relocare si de mutarea mobilei vor disparea.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice, firma noastra de mutari avand proceduri clare pentru ca toate elementele unei mutari sa se petreaca in deplina siguranta, de la inceperea impachetarii si pana la noua locatie. Detinem autovehicule performante si lucram doar cu personal specializat si calificat, cu experienta si expertiza in ceea ce priveste relocarile de orice tip, atat pentru mobila cat si pentru alte materiale fragile.

Calitati cuantificate

  • Cel mai mic pret95%
  • Siguranta90%
  • Profesionalism100%

De ce sa ne alegeti pentru mutarea mobilei dvs.

  • Avem grija pentru ca livrarea mobilei sa fie pe cat posibil posibil de usoara si fara stress.
  • Avem competente exceptionale pentru mutari si solutie la fiecare problema.
  • Abordam mutarile de mobila cu nivel diferit de complexitate, in functie de volumul de transport general.
  • Noi oferim cel mai bun pret din tara si din Bucuresti pentru ca dvs. sa iesiti in avantaj.
  • Avem multi ani de experienta in transportul de mobila la nivel local, experienta care este recunoscuta de toti clientii nostri pentru proiectele incheiate cu acestia

Aveti nevoie de servicii de mutari mobila? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284

Suna