Servicii complete de mutari mobila in Bucuresti

Relocari Bucuresti este considerata una dintre cele mai bune firme de mutari mobila Bucuresti, atat la nivel local, cat si national, avand in portofoliu mii de clienti multumiti.

Expertiza ne recomanda ca fiind una dintre cele mai potrivite firme atunci cand esti in cautarea unor servicii de relocare si mutari mobila Bucuresti. Indiferent de destinatie, firma noastra te poate ajuta sa te muti oriunde in tara. Suntem mandri sa practicam preturi corecte, personalizate in functie de kilometrii parcursi.

Chiar daca transportul se efectueaza pe o distanta scurta, procedurile aplicate sunt de fiecare data aceleasi. Avem grija ca totul sa decurga in cele mai bune conditii, fara a pune in pericol integritatea mobilei si a bunurilor tale. Ne poti contacta in prealabil pentru a face o analiza detaliata a obiectelor care trebuie mutate si pentru a ne decide care este cea mai buna modalitate de transport pentru tine. In urma analizei iti vom putea spune exact costurile si timpul necesar pentru impachetarea si mutarea efectiva in noua locatie.

Calitati cuantificate

  • Cel mai mic pret95%
  • Siguranta90%
  • Profesionalism100%

Stim cat de frustranta si stresanta poate fi o mutare, de aceea facem tot posibilul ca tu sa fii scutit de acest proces. O echipa de profesionisti se va ocupa de absolut tot, de la demontare, impachetare, transport la autovehicul, descarcare si manipulare la noua locatie. Serviciile noastre de mutari mobila Bucuresti acopera capitala si zonele limitrofe, dar se adreseaza si celor care vor sa se mute din Bucuresti in provincie sau in strainatate.

Cu un simplu telefon sau email, problemele si grijile tale legate de relocare si de mutarea mobilei vor disparea.

Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, Relocari Bucuresti avand proceduri clare pentru ca toate operatiunile unei mutari sa se petreaca in deplina siguranta, de la bun inceput. Detinem autovehicule performante si lucram doar cu personal specializat si calificat, cu experienta si expertiza in ceea ce priveste relocarile de orice tip, atat pentru mobila, cat si pentru materiale fragile.

De ce sa ne alegi pe noi

  • Avem grija ca livrarea mobilei sa se efectueze in cele mai bune conditii;
  • Avem competente exceptionale pentru mutari si solutii pentru fiecare problema;
  • Stim ca fiecare mutare este diferita, de aceea oferim servicii personalizate in functie de nivelul de complexitate a fiecarei mutari in parte;
  • Practicam cel mai bun pret din tara si din Bucuresti pentru ca tu sa iesi in avantaj;
  • Avem multi ani de experienta in transportul de mobila la nivel local, experienta care se vede in toate activitatile noastre.

Ce iti oferim

Deplasare rapida. Suntem o firma specializata in mutari mobila care iti respecta termenele. Mai intai stabilim data la care ai vrea sa incepem mutarea si estimam cat ar dura sa ajungem la locatie. In ziua respectiva, ne deplasam in cel mai scurt timp posibil. Te anuntam ora la care vom ajunge cu aproximatie si evitam intarzierile.

Expertiza logistica. Ai posibilitatea sa soliciti o expertiza logistica pentru a obtine o evaluare a proiectului. Asa afli ce ai nevoie pentru ca mutarea mobilei sa fie eficienta si sa decurga fara probleme. Poate fi un bun reper pentru a-ti organiza mai bine demersul.

Pret calculat cu atentie. Calculam pretul in functie de nevoile tale, dupa ce iti analizam in detaliu cererea.

Demontare. Personalul nostru stie sa demonteze mobilierul in mod corect si sa-l stranga corespunzator pentru a-l pastra in stare buna. Mecanismele mobilei tale vor ramane la acelasi nivel de functionare ca atunci cand le primim.

Impachetare. Impachetam fiecare obiect cu atentie, utilizand materiale care il protejeaza in intregime de factorii externi. Selectam ambalajele cu atentie ca sa se potriveasca cu cerintele de intretinere ale lucrurilor tale.

Ajutor la impachetare. Intelegem ca poate iti doresti sa supraveghezi indeaproape intregul proces sau ca vrei ca mobila ta sa fie impachetata intr-un anumit fel. Daca preferi sa iti impachetezi singur obiectele, putem lucra impreuna ca sa te scutim de dificultati.

Manipulare atenta. Personalul nostru este suficient de instruit ca sa iti manevreze obiectele cu mare atentie. Evitam sa le lovim sau sa le scapam pentru ca suntem constienti ca o izbitura mai puternica iti poate deteriora mobilierul.

Incarcare. Angajatii nostri iti incarca cu grija mobila in masini, fara sa o tranteasca, sa o inghesuie sau sa o puna in pozitii de unde ar putea cadea. Sunt specializati in aranjarea marfurilor si iau in considerare mai multe aspecte atunci cand fac ordine intr-un spatiu.

Protectie pe durata transportului. Folosim ambalaje care iti protejeaza mobila pe toata durata transportului. Acestea atenueaza zdruncinaturile, virajele si franele neasteptate ca sa ti-o fereasca de obstacolele ce ar putea sa o zgarie, sa o pateze sau sa o rupa.

Securitate in timpul transportului. Ne asiguram ca lucrurile tale sunt transportate in siguranta, astfel ca luam masuri ca sa impiedicam distrugerea, pierderea sau furtul acestora. Masinile noastre sunt bine securizate pentru ca mobilierul tau sa ajunga intact la destinatie.

Transport la nivel local, national si international. Suntem printre cele mai cunoscute firme de mutari mobila Bucuresti. Onoram toate cererile, indiferent de greutatea sau de volumul acestora. Ne ocupam de transport oricare ar fi locatia in care te afli.

Depozitare. Avem grija sa iti depozitam mobila in cele mai bune conditii pe toata perioada alocata mutarii. Poti apela oricand la serviciile noastre de depozitare mobila pentru orice fel de piese de mobilier. Detinem suficient spatiu ca sa le pastram cata vreme ai nevoie.

Curatenie pe perioada depozitarii. Facem curatenie cu regularitate pentru a mentine un mediu curat pentru toate obiectele aflate in depozite. Asa inlaturam eventuale surse de praf si murdarie ce ar putea ajunge accidental pe bunurile tale. De asemenea, stergem si curatam constant ambalajele cu care ti le impachetam si aparatele pe care le folosim.

Deplasare catre destinatie. Firma noastra este specializata in mutare mobila. O putem realiza oriunde iti doresti. Trebuie doar sa ne dai locatia exacta si sa ne precizezi cand ai vrea sa organizam mutarea. Ne adaptam nevoilor si cerintelor tale.

Cand ai nevoie de servicii de mutari mobila

Mutarea intr-o casa noua. Cand vrei sa te muti intr-o casa noua, s-ar putea sa fie dificil sa transporti singur tot mobilierul, mai ales lucrurile grele cum sunt canapelele, fotoliile sau mobila din bucatarie. Poti apela la serviciile noastre ca sa te asiguri ca iti vei aranja noua locuinta fara probleme.

Mutarea intr-o locatie indepartata. Poate piesele de mobilier au greutate mica, dar te muti departe de actuala locuinta si intampini dificultati la transport. Ne poti cere ajutorul. Suntem o firma specializata in mutare mobila Bucuresti. Transportam oriunde la nivel local, national si international.

Schimbari in casa. In cazul in care faci schimbari in cladire: renovezi, demolezi sau construiesti ceva nou, cel putin pentru moment s-ar putea sa iti trebuiasca un spatiu suplimentar ca sa iti depozitezi mobilierul pentru ca, deseori, uneltele si materialele folosite umplu zonele unde se lucreaza. Avem suficente depozite disponibile pentru a-ti muta temporar lucrurile pana ce eliberezi locatia.

Inlocuirea mobilierului vechi. Daca iti schimbi mobilierul pentru ca este vechi, probabil te gandesti ca poti pastra piesele care se pot inca utiliza ca sa le folosesti pentru alte locatii sau ca rezerve in eventualitatea in care mobilierul nou se uzeaza mai repede. Le poti lasa in grija noastra ca sa le ai la indemana atunci cand vrei sa le refolosesti dupa o perioada mai indelungata.

Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284

Suna