Reconditionari mobila veche Bucuresti

Servicii profesionale de reconditionare mobila veche in Bucuresti si Ilfov

Mobila veche este importanta

De mobilierul vechi, aparent demodat si lipsit de valoare, nu te poti debarasa cu usurinta, fie din motive financiare, fie personale. Totusi, pentru a te putea bucura in continuare de utilitatea lui, este necesara aplicarea unor proceduri de reconditionare. Aici intra in scena echipa Relocari Bucuresti care iti pune la dispozitie un serviciu perfect adaptat nevoilor tale: reconditionare mobila veche Bucuresti.

Stim ca mobilierul vechi a ajuns sa fie extrem de important pentru orice incapere, mai ales daca vorbim despre piese adunate in timp, cu valoare sentimentala sau financiara semnificativa. Atunci cand acestea se uzeaza, noi te ajutam sa faci economii si, in acelasi timp, sa te bucuri in continuare de utilitatea mobilierului, prin intermediul serviciului de restaurare mobila veche Bucuresti. Pastram forma si fiabilitatea piesei de mobilier si ii redam aspectul si valoarea, indiferent de gradul sau de deteriorare, folosind proceduri specifice.


Reconditionam orice piesa

Este doar unul dintre motivele pentru care am reusit sa ne impunem pe aceasta piata, toti clientii nostri, indiferent de solicitare, au primit raspunsuri ferme si solutii potrivite necesitatilor lor. In acest sens, putem spune ca suntem capabili sa reconditionam orice piesa de mobilier, indiferent de forma, dimensiune, vechime sau grad de uzura.

Cererile pe care le primim sunt dintre cele mai diversificate si luam acest lucru ca pe o provocare. Ne bucura sa observam ca publicul este dispus oricand sa reconditioneze piesele de mobilier pe care le detine. Fie ca este vorba despre un fotoliu, o canapea, mobilier de epoca sau diverse alte accesorii din gama designului interior, suntem partenerul tau de incredere cand vine vorba de restaurari. In functie de nivelul de dificultate, vom estima o perioada si o cotatie de pret, pentru a reconditiona piesa ta de mobilier intr-un mod profesional.


Reconditionarea mobilierului, o arta

Priceperea si experienta noastra ne permit sa oferim o nota aparte fiecarei piese de mobilier pe care ne-o predai. Echipa noastra se ocupa de restaurare mobila veche Bucuresti, pentru o gama variata de piese de mobilier.

Sunt putine persoane care isi permit sa inlocuiasca toata mobila din locuinta, cum la fel de putine sunt si persoanele care prefera sa se debaraseze de piesele de mobilier unice, cu valoare sentimentala, pentru a face loc altor obiecte. In acest caz, singura modalitate prin care poti pastra actualul mobilier, oferindu-i o stare perfecta din punct de vedere practic si estetic, este cea de reabilitare. Pornind de la rangul de arta, reparam, finisam si redam stralucirea pieselor afectate de uzura sau de diverse accidente, la preturi accesibile.


Reconditionari rapide, calitate garantata

Rapiditatea fiecarei executii ne caracterizeaza, iar clientii nostri apreciaza acest avantaj. Ne dorim ca fiecare lucrare sa se deruleze intr-un timp cat mai scurt, pentru a putea elimina costurile adiacente, dar si pentru a va oferi voua, clientilor nostri, piesele de mobilier intr-o stare perfectionata, chiar mai devreme decat data preconizata initial.

Serviciul reconditionare mobila veche Bucuresti pe care il punem la dispozitie implica atat o durata de solutionare cat mai scurta, precum si un raport calitate/pret excelent. Astfel, daca vrei sa redai stralucirea unor piese uzate, apeleaza cu incredere la specialistii nostri! Preluam intr-un timp cat mai scurt obiectul uzat, ii oferim toata atentia si priceperea noastra si, in urma unui proces amplu dar extrem de bine optimizat, returnam produsul in cea mai buna stare posibila!


Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284


    Suna