Mobila veche este importanta

Aparent invechit, lipsit de valoare, mobilierul vechi nu se poate debarasa cu usurinta, fie din fundamente financiare, fie din motive personale. Astfel, pentru a va putea bucura in continuare de utilitatea si aspectul sau deosebit, va oferim proceduri de reconditionare mobila la preturi accesibile.

Este mai mult decat cunoscut faptul ca mobilierul vechi este important pentru orice incapere, mai ales daca ne raportam la piesele care dispun de o istorie bogata sau care au o valoare financiara ridicata. Noi va ajutam sa faceti economii si, in acelasi timp, sa va bucurati de utilitatea oricarei piese de mobilier uzate prin intermediul serviciului de reconditionare. Pastram forma si fiabilitatea piesei de mobilier si reusim, prin intermediul unor proceduri specifice, sa reoferim aspectul si valoarea efectiva pentru orice model de mobila, indiferent de gradul sau de deteriorare.


Reconditionam orice piesa

Este doar unul dintre motivele pentru care reusim sa ne impunem pe aceasta piata, toti clientii nostri, indiferent de solicitare, primind raspunsuri ferme cat si solutiile potrivite necesitatilor. In acest sens, putem spune ca suntem capabili sa reconditionam orice piesa de mobilier, indiferent de forma, dimensiunea, vechimea sau gradul sau de uzura din momentul de fata.

Cererile pe care le primim sunt dintre cele mai diversificate insa acest lucru ne bucura pentru ca observam ca publicul este dispus oricand sa reconditioneze diversele piese de mobilier pe care le detine. In acest context, ne axam pe abordarea tuturor solicitarilor, indiferent ca este vorba despre un fotoliu, o canapea, mobilier de epoca sau diverse alte accesorii din gama designului interior pentru care se necesita o restaurare. In functie de nivelul de dificultate, vom estima o perioada si o cotatie de pret pentru a reconditiona piesa dumneavoastra de mobilier intr-un mod profesional.


Reconditionarea mobilierului, o arta

O arta este putin spus, priceperea si experienta noastra ne permite sa oferim o nota aparte fiecarei piese de mobilier pe care ne-o predati. Contextul face ca noi sa ne ocupam de o gama variata de piese de mobilier pentru ca fiecare client care ne solicita serviciul are incredere deplina in munca pe care o prestam cu atata placere.

Sunt putine persoane care isi permit inlocuirea tuturor mobilierului din propria locuinta sau din oricare alt spatiu, cum la fel de putine persoane sunt cele care prefera sa se debaraseze de piese mobilier unice pentru a face loc altor obiecte. In acest caz, singura modalitate prin care puteti face economii si pastra actualul mobilier oferindu-i o stare perfecta din punct de vedere practic si estetic este cea de reabilitare. Pornind de la rangul de arta, reparam, finisam si redam stralucirea pieselor afectate de durata inaintata de viata sau de diverse accidente la preturi accesibile.


Reconditionari rapide, calitate garantata

Rapiditatea fiecarei executii ne caracterizeaza iar clientii nostri apreciaza acest detaliu. Ne dorim ca fiecare lucrare sa se deruleze intr-un timp cat mai scurt pentru a putea elimina costurile adiacente precum si pentru a va oferi voua, clientilor nostri, piesele de mobilier intr-o stare perfecta chiar mai devreme decat data preconizata initial.

Iar cum serviciul de calitate implica atat o durata de solutionare cat mai scurta precum si un raport calitate/pret cat mai bun, putem spune ca toate aceste caracteristici le indeplinim in totalitate. Astfel, daca va doriti reconditioarea mobilei sau a altor accesorii dedicate amenajarilor interioare si exterioare, apelati cu incredere la specialistii nostri. Preluam intr-un timp cat mai scurt obiectul aferent, ii oferim toata atentia si preceperea noastra si, in urma unui proces amplu dar extrem de bine optimizat, returnam produsul in cea mai buna stare posibila!


Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284

Suna