Transport mobila Bucuresti


Serviciul de transport mobila este unul dintre serviciile cele mai apreciate de catre clientii din din Bucuresti.

Stim ca in capitala transportul este foarte dificil de efectuat, si din acest motiv ne-am decis sa detinem propriul parc auto, format din autoutilitare de diferite tipuri si dimensiuni, special pregatite pentru transportul mobilei in orice locatie din oras. In acest mod putem onora orice comanda de transport mobila in Bucuresti in maxim 2 ore de la primirea cererii. Bineinteles, inainte de a trece la transportul propriu zis, expertii nostri vor face o analiza a necesarului de materiale pentru ca serviciile de transport si mutari mobila sa se efectueze in cele mai bune conditii, indiferent de locatia din Bucuresti pe care o aveti in vedere pentru relocare.

Garantam prin contract integritatea mobilierului dumneavoastra pe parcursul transportului mizand pe fapul ca autoutilitarele noastre special echipate si si personalul nostru cu experienta fac impreuna o echipa profesionista.

De asemenea folosim paturi special concepute pentru protejarea mobilierului, folie stretch si folie buble de inalta calitate pentru a ne asigura ca mobila dumneavoastra va ajunge la destinatie fara a suferi zgarieturi sau socuri in timpul transportului.

158

Proiecte realizate

Preturi pentru serviciile de transport mobilier pe raza municipiului Bucuresti

Pentru acest serviciu pretul porneste de la 100 RON si poate varia in functie de durata operatiunii si personalul care este implicat in desfasurarea activitatii. Indiferent de distanta pentru care se doreste relocarea, firma noastra de transport va poate oferi cel mai competitiv pret.

Inainte sa va decideti la a alege firma care sa se ocupe de transport, trebuie sa puneti in balanta mai multe lucruri: siguranta mobilei, pretul pentru aceste servicii dar si durata intregii operatiuni de mutare. Bineinteles, pe raza intregului Bucuresti veti gasi mai multe firme de transport. Va recomandam sa nu ignorati experienta celor implicati in aceasta operatiune daca va doriti ca serviciile de transport mobila sa se efectueze in cele mai bune conditii.

Desi este foarte important, pretul nu este intotdeauna cea mai buna optiune dupa care trebuie sa va ghidati. Este posibil sa gasiti un pret mai scazut insa servicii de calitate mai slaba in cazul in care alegeti doar bazandu-va pe acest aspect. Experienta in ceea ce priveste serviciile de transport mobila in Bucuresti este foarte importanta, ea facand diferenta intre amatori si profesionisti.

Alegand RelocariBucuresti.ro veti fi siguri ca transportul mobilei dvs. se va afectua in cele mai bune conditii, fara incidente si fara probleme. Expertiza si anii de experienta sunt cele doua puncte care fac diferenta intre serviciile noastre si cele oferite de alte firme de transport mobila din Bucuresti.

Contactati-ne cu incredere si veti beneficia de o colaborare de exceptie: servicii adaptate cerintelor dvs., preturi corecte si transport in cele mai bune conditii din Bucuresti, pentru mobila si bunurile dvs.


Transport mobila in provincie


Reusim sa gasim intotdeauna cea mai buna varianta de transport pentru clientii nostrii deoarece avem in spate o intreaga echipa de profesionisti cu mare experienta in domeniul transportului national si international.

Astfel pentru serviciul de transport de mobila putem onora orice tip de comanda in cel mai scurt timp si la cel mai mic pret. Dispunem de o gama larga de autoutilitare adecvate pentru transportul de mobilier in Bucuresti si in provincie, ne asiguram ca totul este ambalat si impachetat corespunzator, de aceea va putem oferi garantia ca bunurile dumneavoastra vor ajunge la destinatie in siguranta fara a suferii zgarieturi sau socuri mecanice in timpul transportului.

Garantam prin contract integritatea mobilierului dumneavoastra pe parcursul transportului mizand pe fapul ca autoutilitarele noastre special echipate si si personalul cu experienta fac impreuna o echipa profesionista.

Efectuam transport mobila oriunde in tara cu plecare din Bucuresti atat in regim de transport express cat si transport in sistem de grupaj. Parcul auto variat si expertii nostrii in transport ne ajuta sa putem face transport mobila in provincie la cele mici preturi si in cel mai scurt timp.

241

Proiecte realizate

Tarife estimative pentru transport de mobilier la nivel national

  • Pentru acest tip de operatiune pretul porneste de la 1 RON pe km si variaza in functie de numarul de km pana la destinatie. Totodata pentru clientii care doresc un serviciu personalizat de transport pretul este calculat si in functie de numarul de ore necesare la incarcare / descarcare si de numarul personalului care insoteste transportul in provincie.
  • Tarife pentru transport mobila international: Pretul pentru un transport international expres de mobila porneste de la 1,4 RON pe km si variaza in functie de numarul de kilometri parcursi.
  • Preturi pentru transport mobila Bucuresti. Pentru acest serviciu pretul porneste de la 100 RON si poate varia in functie de durata operatiunii si numarul de personal care este implicat in desfasurarea activitatii.

Ai nevoie de servicii de transport mobila? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284


Suna