Transport mobila Bucuresti

Serviciul de transport mobila Bucuresti este unul dintre serviciile cele mai apreciate de clientii nostri din capitala.

Relocari Bucuresti detine propriul parc auto, format din autoutilitare de diferite tipuri si dimensiuni, special pregatite pentru transportul mobilei in orice oras. In acest mod, putem onora orice comanda de transport mobila Bucuresti, in maxim 2 ore de la primirea cererii. Bineinteles, inainte de a trece la transportul propriu zis, expertii nostri vor face o analiza a necesarului de materiale pentru fiecare caz in parte, pentru ca serviciul de transport mobila Bucuresti sa se efectueze in cele mai bune conditii, indiferent de zona din capitala pe care o ai in vedere pentru relocare.

158

Proiecte realizate

Garantam prin contract integritatea mobilierului tau pe parcursul transportului, mizand pe fapul ca autoutilitarele noastre special echipate si personalul nostru cu experienta fac impreuna o echipa profesionista, capabila sa duca la bun sfarsit orice proiect de mutare.

Pentru ca totul sa decurga in cele mai bune conditii, folosim paturi special concepute pentru protejarea mobilierului, folie stretch si folie cu bule. Astfel ne asiguram ca obiectele ce trebuie mutate vor ajunge la destinatie fara a suferi zgarieturi sau socuri in timpul transportului.


Preturi pentru serviciile de transport mobilier pe raza municipiului Bucuresti


Pentru serviciul de transport mobila Bucuresti, pretul porneste de la 100 RON si poate varia in functie de durata operatiunii si de personalul care este implicat in desfasurarea activitatii. Indiferent de distanta ce trebuie parcursa pana la noua locatie, Relocari Bucuresti iti poate oferi cel mai competitiv pret.

Inainte sa decizi cine vrei sa se ocupe de transportul bunurilor tale, trebuie sa pui in balanta mai multe lucruri: siguranta mobilei, pretul pentru aceste servicii, dar si durata intregii operatiuni de mutare. Bineinteles, in capitala vei gasi multe firme de transport mobila Bucuresti, tocmai de aceea alegerea nu este simpla. Iti recomandam sa iei in calcul experienta firmei cu care vrei sa colaborezi pentru ca asa vei avea certitudinea ca se poate descurca in orice situatie. Cu cat are mai multi ani de activitate si proiecte la activ, cu atat va sti mai bine cum sa procedeze atunci cand apar imprejurari neprevazute. Ai nevoie de cineva cu experienta, ai nevoie de Relocari Bucuresti.

Desi este foarte important, pretul nu ar trebui sa fie primul criteriu dupa care sa te orientezi. Atunci cand iti bazezi alegerea doar pe cel mai mic pret, fara sa iei in calcul experienta firmei, sansele sa dai peste servicii slab calitative sunt extrem de mari. Experienta face totul. Gadeste-te ca asta inseamna ca nu exista situatie pe care echipa respectiva sa nu o fi intalnit si careia sa nu ii fi dat de capat, perfectionandu-si oferta si serviciile pe care le pune la dispozitie. Atunci cand alegi transport mobila Bucuresti, alegi sa lasi toate bunurile tale pe mana unor staini. Convinge-te ca stiu ce fac inainte sa bati palma. Nu uita ca experienta face diferenta intre adevaratii profesionisti si niste simpli amatori.

Alegand Relocari Bucuresti, alegi profesionalismul, alegi experienta si ai garantia unor servicii ireprosabile. Te putem asigura fara sa clipim ca transportul mobilei tale se va efectua in cele mai bune conditii, fara incidente si fara probleme. Expertiza si anii de experienta sunt doua dintre punctele noastre forte.

relocari bucuresti servicii de calitate

Apeleaza cu incredere la Relocari Bucuresti si vei beneficia de o colaborare de exceptie: servicii adaptate cerintelor tale, preturi corecte si transport mobila Bucuresti in cele mai bune conditii.

Transport mobila in tara


Garantam prin contract integritatea mobilierului tau pe tot parcursul transportului, mizand pe fapul ca autoutilitarele noastre sunt special echipate, iar personalul nostru are experienta necesara pentru a duce la bun sfarsit orice operatiune de mutare.

Efectuam transport mobila oriunde in tara cu plecare din Bucuresti, atat in regim de transport expres, cat si transport in sistem de grupaj. Parcul auto variat si expertii nostri ne ajuta sa putem garanta efectuarea unui transport mobila in tara, la cele mici preturi si in cel mai scurt timp.

241

Proiecte realizate

Garantam prin contract integritatea mobilierului tau pe tot parcursul transportului, mizand pe fapul ca autoutilitarele noastre sunt special echipate, iar personalul nostru are experienta necesara pentru a duce la bun sfarsit orice operatiune de mutare.

Efectuam transport mobila oriunde in tara cu plecare din Bucuresti, atat in regim de transport expres, cat si transport in sistem de grupaj. Parcul auto variat si expertii nostri ne ajuta sa putem garanta efectuarea unui transport mobila in provincie, la cele mici preturi si in cel mai scurt timp.

Tarife estimative pentru transportul mobilierului la nivel national

  • Pentru acest tip de operatiune, pretul porneste de la 1 RON pe km si variaza in functie de numarul de km parcursi pana la destinatie. Totodata, pentru clientii care doresc un serviciu de transport personalizat, pretul este calculat si in functie de numarul de ore necesare pentru incarcare/descarcare si de numarul personalului care insoteste transportul in provincie.
  • Tarife pentru transport mobila international: pretul pentru un transport international expres porneste de la 1,4 RON pe km si variaza in functie de numarul de kilometri parcursi.
  • Preturi pentru transport mobila Bucuresti: pentru acest serviciu, pretul porneste de la 100 RON si poate varia in functie de durata operatiunii si de personalul care este implicat in desfasurarea activitatii.

Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284

Experienta?

Suntem una dinte cele mai cunoscute si de incredere companii de mutari, atat la nivel local, cat si national.

Cum lucram?

Reusim sa gasim intotdeauna cea mai buna varianta de transport Bucuresti pentru clientii nostri deoarece avem in spate o intreaga echipa de profesionisti cu multa experienta in domeniul relocarilor.

Oferte?

Mutari mobila de la 180 lei, Mutari firme de la 300 lei, Mutari internationale de la 1.5 lei/km, Transport mobila de la 1 leu/km

Suna