Montaj mobila Bucuresti

Servicii profesionale montaj mobila

Esti in cautarea unei solutii de asamblare pentru mobila nou achizitionata? Sau poate vrei sa demontezi mobilierul din casa pentru a-l multa in alt spatiu... Indiferent de situatie, Relocari Bucuresti are solutia potrivita pentru tine.

Fie ca este vorba despre asamblare mobila, demontare/montare mobila, prindere in perete, reparatii, decupare blat sau orice alte operatiuni de montaj mobila, respectam modelul producatorului de la care ai achizitionat piesele de mobilier, pentru un rezultat final care sa te multumeasca pe deplin.

Mai mult decat atat, acordam atentie deosebita modului in care mobilierul este imbinat si fixat cu elemente de siguranta, dar si acelor piese de mobilier complexe si dificil de asamblat, a caror montare incorecta poate cauza probleme in viitor. Nu putine au fost cazurile in care in casa au aparut accidente grave din cauza serviciilor de montaj prestate in graba.

Pentru a evita orice fel de neplaceri, precum si situatiile care pun in pericol siguranta familiei tale, iti recomandam sa apelezi la un serviciu de montaj mobila specializat care reuseste sa iti transforme casa intr-un timp record si intr-un mod sigur si atent.


Experti in asamblarea mobilei

Suntem experti in manipularea si montajul mobilierului de bucatarie, dormitor, sufragerie, living sau baie, ceea ce garanteaza calitatea montajului si rapiditatea cu care raspundem oricarei cereri. Mai mult, daca este nevoie, personalul nostru cu experienta te poate ajuta sa gasesti solutia potrivita si pentru cazurile in care mobilierul trebuie modificat pentru a se potrivi spatiului vizat.

Ne mandrim cu o treaba bine facuta, reducand pe cat posibil eventualele urmari neplacute pe care le presupune un proces de asamblare mobila. Aici includem zgomotul puternic, loviturile si zgarieturile involuntare ale mobilierului ce urmeaza sa fie ansamblat, cat si daunele aduse parchetului sau peretilor. Iar la finalul montajului, specialistii Relocari Bucuresti se vor ocupa si de evacuarea ambalajelor si deseurilor ramase in urma procesului de asamblare mobilier, asa incat tu sa beneficiezi de un serviciu complet.

Oricat de simpla sau de complexa este mobila pe care doresti sa o montezi, noi vom raspunde cu promptitudine si rapiditate oricarei solicitari.

Preturile si etapele serviciului de asamblare mobilier variaza in functie de complexitatea mobilierului de montat, precum si de spatiul in care se doreste instalarea lui. Dar nu te ingrijora, echipa Relocari Bucuresti se pliaza pe necesitatile si dorintele tale, indiferent de exigenta lor.


De ce Relocari Bucuresti?

Cu toate ca asamblarea mobilei poate parea o treaba usoara, in realitate lucrurile sunt ceva mai complicate pentru ca fiecare piesa este importanta, iar ratacirea unui surub oricat de mic poate ingreuna montarea mobilei. Sa nu mai spunem ca unele piese de mobilier necesita atentie deosebita si echipamente adecvate pentru a fi asamblate corespunzator.

Pentru nu fi nevoit sa asamblezi si sa dezasamblezi un mobilier de cateva ori, fapt ce poate duce la degradarea corpului de mobilier, apeleaza cu incredere la serviciile Relocari Bucuresti. Echipa specializata in montaj mobila iti garanteaza asamblarea corecta a mobilierului intr-un timp record si cu atentie la toate detaliile, tinand totodata cont de siguranta acestuia si a pieselor din care este alcatuit.

E adevarat ca unii producatori de mobila ofera servicii de montare mobila pe baza cumparaturilor facute in magazin, insa asamblarile gratuite se efectueaza de cele mai multe ori in graba si au nevoie de o supraveghere atenta din partea clientului. Apeland la un serviciu de montaj mobila profesional, nu vei fi nevoit sa supraveghezi personalul pentru ca scopul acestuia este sa protejeze piesele si sa le monteze conform instructiunilor, evitand eventualele accidentari si neplaceri.


Servicii conexe pentru o experienta completa

Mai mult, aceste servicii de montaj mobila vin si cu o varietate de servicii conexe. Prin urmare, poti solicita demontarea mobilei vechi pentru a o putea muta intr-un alt spatiu, sau poti apela si la un serviciu de transport mobila pentru a muta orice obiecte vrei tu intr-o alta locatie.

Putem manipula, transporta, monta si demonta orice tip de mobila, atat noua, cat si veche, din orice material: placaj, pal, lemn masiv, lemn antic, placi HDF, MDF sau PFL.

Relocari Bucuresti este partenerul tau de incredere atunci cand ai nevoie de un serviciu de montaj mobila. Serviciile noastre se preteaza atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme si companii, acolo unde este nevoie de asamblare sau dezasamblare mobilier. Ne ocupam de fiecare operatiune in parte fara ca tu sa fii nevoit sa intervii, si predam totul in stare perfecta de functionare. Din momentul in care ne contactezi, totul se rezolva in cel mai scurt timp. Dupa o estimare de pret si o programare, sosim fara intarziere la adresa si ducem la bun sfarsit orice operatiune de montare si nu numai.


Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284

    Suna