Montaj mobila Bucuresti

Servicii profesionale montaj mobila

Esti in cautarea unei solutii de asamblare pentru mobila nou achizitionata? Sau poate vrei sa demontezi mobilierul din casa pentru a-l multa in alt spatiu... Indiferent de situatie, Relocari Bucuresti are solutia potrivita pentru tine.

Fie ca este vorba despre asamblare mobila, demontare/montare mobila, prindere in perete, reparatii, decupare blat sau orice alte operatiuni de montaj mobila, respectam modelul producatorului de la care ai achizitionat piesele de mobilier, pentru un rezultat final care sa te multumeasca pe deplin.

Mai mult decat atat, acordam atentie deosebita modului in care mobilierul este imbinat si fixat cu elemente de siguranta, dar si acelor piese de mobilier complexe si dificil de asamblat, a caror montare incorecta poate cauza probleme in viitor. Nu putine au fost cazurile in care in casa au aparut accidente grave din cauza serviciilor de montaj prestate in graba.

Pentru a evita orice fel de neplaceri, precum si situatiile care pun in pericol siguranta familiei tale, iti recomandam sa apelezi la un serviciu de montaj mobila specializat care reuseste sa iti transforme casa intr-un timp record si intr-un mod sigur si atent.


Experti in asamblarea mobilei

Suntem experti in manipularea si montajul mobilierului de bucatarie, dormitor, sufragerie, living sau baie, ceea ce garanteaza calitatea montajului si rapiditatea cu care raspundem oricarei cereri. Mai mult, daca este nevoie, personalul nostru cu experienta te poate ajuta sa gasesti solutia potrivita si pentru cazurile in care mobilierul trebuie modificat pentru a se potrivi spatiului vizat.

Ne mandrim cu o treaba bine facuta, reducand pe cat posibil eventualele urmari neplacute pe care le presupune un proces de asamblare mobila. Aici includem zgomotul puternic, loviturile si zgarieturile involuntare ale mobilierului ce urmeaza sa fie ansamblat, cat si daunele aduse parchetului sau peretilor. Iar la finalul montajului, specialistii Relocari Bucuresti se vor ocupa si de evacuarea ambalajelor si deseurilor ramase in urma procesului de asamblare mobilier, asa incat tu sa beneficiezi de un serviciu complet.

Oricat de simpla sau de complexa este mobila pe care doresti sa o montezi, noi vom raspunde cu promptitudine si rapiditate oricarei solicitari.

Preturile si etapele serviciului de asamblare mobilier variaza in functie de complexitatea mobilierului de montat, precum si de spatiul in care se doreste instalarea lui. Dar nu te ingrijora, echipa Relocari Bucuresti se pliaza pe necesitatile si dorintele tale, indiferent de exigenta lor.


De ce Relocari Bucuresti?

Cu toate ca asamblarea mobilei poate parea o treaba usoara, in realitate lucrurile sunt ceva mai complicate pentru ca fiecare piesa este importanta, iar ratacirea unui surub oricat de mic poate ingreuna montarea mobilei. Sa nu mai spunem ca unele piese de mobilier necesita atentie deosebita si echipamente adecvate pentru a fi asamblate corespunzator.

Pentru nu fi nevoit sa asamblezi si sa dezasamblezi un mobilier de cateva ori, fapt ce poate duce la degradarea corpului de mobilier, apeleaza cu incredere la serviciile Relocari Bucuresti. Echipa specializata in montaj mobila iti garanteaza asamblarea corecta a mobilierului intr-un timp record si cu atentie la toate detaliile, tinand totodata cont de siguranta acestuia si a pieselor din care este alcatuit.

E adevarat ca unii producatori de mobila ofera servicii de montare mobila pe baza cumparaturilor facute in magazin, insa asamblarile gratuite se efectueaza de cele mai multe ori in graba si au nevoie de o supraveghere atenta din partea clientului. Apeland la un serviciu de montaj mobila profesional, nu vei fi nevoit sa supraveghezi personalul pentru ca scopul acestuia este sa protejeze piesele si sa le monteze conform instructiunilor, evitand eventualele accidentari si neplaceri.


Servicii conexe pentru o experienta completa

Mai mult, aceste servicii de montaj mobila vin si cu o varietate de servicii conexe. Prin urmare, poti solicita demontarea mobilei vechi pentru a o putea muta intr-un alt spatiu, sau poti apela si la un serviciu de transport mobila pentru a muta orice obiecte vrei tu intr-o alta locatie.

Putem manipula, transporta, monta si demonta orice tip de mobila, atat noua, cat si veche, din orice material: placaj, pal, lemn masiv, lemn antic, placi HDF, MDF sau PFL.

Relocari Bucuresti este partenerul tau de incredere atunci cand ai nevoie de un serviciu de montaj mobila. Serviciile noastre se preteaza atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme si companii, acolo unde este nevoie de asamblare sau dezasamblare mobilier. Ne ocupam de fiecare operatiune in parte fara ca tu sa fii nevoit sa intervii, si predam totul in stare perfecta de functionare. Din momentul in care ne contactezi, totul se rezolva in cel mai scurt timp. Dupa o estimare de pret si o programare, sosim fara intarziere la adresa si ducem la bun sfarsit orice operatiune de montare si nu numai.


Cum lucram?

In continuare, iti prezentam procesul nostru de lucru, pas cu pas, pentru a intelege mai bine serviciile noastre de montaj si asamblare mobila:
  • Evaluare – in urma contactarii firmei Relocari Bucuresti, vom face o estimare a costurilor si a duratei intregului proces
  • Preluarea si transport la locatie – in cazul in care ai achizitionat mobilier dintr-un magazin, ne predai factura iar noi vom merge sa ridicam produsul, avand grija sa fie transportat in cele mai bune conditii.
  • Manipularea mobilierului – bunurile tale vor fi manevrate cu grija pentru a nu compromite integritatea mobilierului.
  • Asamblarea – echipa noastra de experti va incepe procesul de montare in locul dorit, fiind atenti la toate instructiunile.
  • Evacuarea ambalajelor si deseurilor – vom strange toate materialele folosite in urma procesului de asamblare mobilier, in cazul în care nu soliciti pastrarea lor în procesul verbal de executie.

Montam si asamblam mobila in functie de magazinul de la care achizitionat

Relocari Bucuresti doreste sa te ajute oferindu-ti servicii de montare, asamblare si instalare mobilier de bucatarie, living si dormitor, indiferent de magazinul de la care ai achizitionat mobila. Asiguram transportul mobilei in siguranta de la magazin la locatie. Suntem atenti si respectam instructiunile de montare a mobilierului, pentru ca tu sa te bucuri de confortul casei tale.

Montaj Mobila IKEA

Echipa Relocari Bucuresti ofera servicii de montare mobila pentru orice produs IKEA conform instructiunilor corespunzatoare, fara alte costuri suplimentare.

Mobila Dormitor Ikea– montaj, asamblare si instalare mobilier dormitor profesionale: dulapuri / sifoniere, paturi , comode, noptiere, masute, birouri etc.

Mobila Bucatarie Ikea – Instalare de blaturi, decuparea lor pentru chiuveta/plita, cabinete, accesorii si electrocasnice, corpuri de iluminat care intra in componenta bucatariei, instalarea si conectarea bateriei si chiuvetei la sistemul de alimentare cu apa si canal.

Mobila Living – montaj si asamblare mobila de living prefesional: biblioteca, comode, dulapuri, canapele, rafturi suspendate, mese, etc.

Montaj Mobila MOBEXPERT

Echipa Relocari Bucuresti ofera servicii de montare mobila pentru orice produs Mobexpert conform instructiunilor corespunzatoare, fara alte costuri suplimentare.

Mobila dormitor Mobexpert – montaj, asamblare si instalare mobilier dormitor profesionale: dulapuri / sifoniere, paturi , comode, noptiere, masute, birouri etc.

Mobila bucatarie Mobexpert – Instalare de blaturi, decuparea lor pentru chiuveta/plita, cabinete, accesorii si electrocasnice, corpuri de iluminat care intra in componenta bucatariei, instalarea si conectarea bateriei si chiuvetei la sistemul de alimentare cu apa si canal.

Mobila living Mobexpert – montaj si asamblare mobila de living prefesional: biblioteca, comode, dulapuri, canapele, rafturi suspendate, mese, etc.

Montaj Mobila JYSK

Echipa Relocari Bucuresti ofera servicii de montare mobila pentru orice produs JYSK conform instructiunilor corespunzatoare, fara alte costuri suplimentare.

Mobila Dormitor JYSK – montaj, asamblare si instalare mobilier dormitor profesionale: dulapuri / sifoniere, paturi , comode, noptiere, masute, birouri etc.

Mobila Bucatarie JYSK - Instalare de blaturi, decuparea lor pentru chiuveta/plita, cabinete, accesorii si electrocasnice, corpuri de iluminat care intra in componenta bucatariei, instalarea si conectarea bateriei si chiuvetei la sistemul de alimentare cu apa si canal.

Mobila Living JYSK – montaj si asamblare mobila de living prefesional: biblioteca, comode, dulapuri, canapele, rafturi suspendate, mese, etc.

Montaj Mobila DEDEMAN

Echipa Relocari Bucuresti ofera servicii de montare mobila pentru orice produs Dedeman conform instructiunilor corespunzatoare, fara alte costuri suplimentare.

Mobila Dormitor Dedeman – montaj, asamblare si instalare mobilier dormitor profesionale: dulapuri / sifoniere, paturi , comode, noptiere, masute, birouri etc.

Mobila Bucatarie Dedeman – Instalare de blaturi, decuparea lor pentru chiuveta/plita, cabinete, accesorii si electrocasnice, corpuri de iluminat care intra in componenta bucatariei, instalarea si conectarea bateriei si chiuvetei la sistemul de alimentare cu apa si canal.

Mobila Living Dedeman – montaj si asamblare mobila de living prefesional: biblioteca, comode, dulapuri, canapele, rafturi suspendate, mese, etc.

Montaj Mobila NATURLICH

Echipa Relocari Bucuresti ofera servicii de montare mobila pentru orice produs Naturlich conform instructiunilor corespunzatoare, fara alte costuri suplimentare.

Mobila Dormitor Naturlich – montaj, asamblare si instalare mobilier dormitor profesionale: dulapuri / sifoniere, paturi , comode, noptiere, masute, birouri etc.

Mobila Bucatarie Naturlich – Instalare de blaturi, decuparea lor pentru chiuveta/plita, cabinete, accesorii si electrocasnice, corpuri de iluminat care intra in componenta bucatariei, instalarea si conectarea bateriei si chiuvetei la sistemul de alimentare cu apa si canal.

Mobila Living Naturlich – montaj si asamblare mobila de living prefesional: biblioteca, comode, dulapuri, canapele, rafturi suspendate, mese, etc.

Montaj Mobila eMAG

Echipa Relocari Bucuresti ofera servicii de montare mobila pentru orice produs eMAG conform instructiunilor corespunzatoare, fara alte costuri suplimentare.

Mobila Dormitor eMAG – montaj, asamblare si instalare mobilier dormitor profesionale: dulapuri / sifoniere, paturi , comode, noptiere, masute, birouri etc.

Mobila Bucatarie eMAG – Instalare de blaturi, decuparea lor pentru chiuveta/plita, cabinete, accesorii si electrocasnice, corpuri de iluminat care intra in componenta bucatariei, instalarea si conectarea bateriei si chiuvetei la sistemul de alimentare cu apa si canal.

Mobila Living eMAG – montaj si asamblare mobila de living prefesional: biblioteca, comode, dulapuri, canapele, rafturi suspendate, mese, etc.

Montaj Mobila Staer

Echipa Relocari Bucuresti ofera servicii de montare mobila pentru orice produs Staer conform instructiunilor corespunzatoare, fara alte costuri suplimentare.

Mobila Dormitor Staer – montaj, asamblare si instalare mobilier dormitor profesionale: dulapuri / sifoniere, paturi, comode, noptiere, masute, birouri etc.

Mobila Bucatarie Staer – Instalare de blaturi, decuparea lor pentru chiuveta/plita, cabinete, accesorii si electrocasnice, corpuri de iluminat care intra in componenta bucatariei, instalarea si conectarea bateriei si chiuvetei la sistemul de alimentare cu apa si canal.

Mobila Living Staer – montaj si asamblare mobila de living prefesional: biblioteca, comode, dulapuri, canapele, rafturi suspendate, mese, etc.

Montaj Mobila XXXLutz

Echipa Relocari Bucuresti ofera servicii de montare mobila pentru orice produs XXXLutz conform instructiunilor corespunzatoare, fara alte costuri suplimentare.

Mobila Dormitor XXXLutz – montaj, asamblare si instalare mobilier dormitor profesionale: dulapuri / sifoniere, paturi, comode, noptiere, masute, birouri etc.

Mobila Bucatarie XXXLutz – Instalare de blaturi, decuparea lor pentru chiuveta/plita, cabinete, accesorii si electrocasnice, corpuri de iluminat care intra in componenta bucatariei, instalarea si conectarea bateriei si chiuvetei la sistemul de alimentare cu apa si canal.

Mobila Living XXXLutz – montaj si asamblare mobila de living prefesional: biblioteca, comode, dulapuri, canapele, rafturi suspendate, mese, etc.

Montaj Mobila Casa Rusu

Echipa Relocari Bucuresti ofera servicii de montare mobila pentru orice produs Casa Rusu conform instructiunilor corespunzatoare, fara alte costuri suplimentare.

Mobila Dormitor Casa Rusu – montaj, asamblare si instalare mobilier dormitor profesionale: dulapuri / sifoniere, paturi, comode, noptiere, masute, birouri etc.

Mobila Bucatarie Casa Rusu – Instalare de blaturi, decuparea lor pentru chiuveta/plita, cabinete, accesorii si electrocasnice, corpuri de iluminat care intra in componenta bucatariei, instalarea si conectarea bateriei si chiuvetei la sistemul de alimentare cu apa si canal.

Mobila Living Casa Rusu – montaj si asamblare mobila de living prefesional: biblioteca, comode, dulapuri, canapele, rafturi suspendate, mese, etc.

Montaj Mobila Lem’s / Lemet

Echipa Relocari Bucuresti ofera servicii de montare mobila pentru orice produs Lem’s/Lemet conform instructiunilor corespunzatoare, fara alte costuri suplimentare.

Mobila Dormitor Lem’s / Lemet – montaj, asamblare si instalare mobilier dormitor profesionale: dulapuri / sifoniere, paturi, comode, noptiere, masute, birouri etc.

Mobila Bucatarie Lem’s / Lemet – Instalare de blaturi, decuparea lor pentru chiuveta/plita, cabinete, accesorii si electrocasnice, corpuri de iluminat care intra in componenta bucatariei, instalarea si conectarea bateriei si chiuvetei la sistemul de alimentare cu apa si canal.

Mobila Living Lem’s / Lemet – montaj si asamblare mobila de living prefesional: biblioteca, comode, dulapuri, canapele, rafturi suspendate, mese, etc.


Montam si asamblam mobila in functie de camera

Montaj Mobila Dormitor

Doresti sa iti amenajezi dormitorul dar te temi de montarea mobilierului? Poate fi o treaba obositoare si stresanta, in plus, necesita mult timp si pot aparea incidente neprevazute ce pot afecta integritatea mobilierului sau siguranta ta.

Echipa Relocari Bucuresti vine in ajutor cu servicii de montaj, asamblare si instalare mobilier dormitor profesionale. Raspundem cu promptitudine fiecarei cereri si executam serviciile rapid si profesionist.

Asamblam dulapuri / sifoniere, paturi , comode, noptiere, masute, birouri, asigurand respectarea in totalitate a instructiunilor de asamblare si fixarea corectea a tuturor elementelor. Dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta, de aceea suntem foarte atenti la cerintele si nevoile tale.

Montaj Mobila Bucatarie

Mobilierul de bucatarie poate fi destul de complex si dificil de montat. Apeland la serviciile de montaj mobila bucatarie Relocari Bucuresti, munca devine mai usoara iar tu te poti bucura de noua ta bucatarie in cel scurt timp. Raspundem cu promptitudine fiecarei cereri si executam serviciile rapid si profesionist.

Relocari Bucuresti te ajuta cu servicii de instalare de blaturi si decuparea lor pentru chiuveta/plita, cabinete, accesorii si electrocasnice, corpuri de iluminat care intra in componenta bucatariei, instalarea si conectarea bateriei si chiuvetei la sistemul de alimentare cu apa si canal. Indiferent de marimea si complexitatea mobilierului, echipa noastra de experti iti asigura livrarea unui serviciu de care sa fii pe deplin multumit.

Montaj Mobila Living

Doresti sa-ti amenajezi un living modern si relaxant, in care sa citesti o carte la final de zi sau sa pierzi vremea la final de saptamana cu prietenii si persoanele apropiat? Echipa Relocari Bucuresti iti ofera servicii de montare, asamblare si instalare mobila living, asigurandu confortul si calitatea de care ai nevoie.

Raspundem cu promptitudine fiecarei cereri si executam serviciile rapid si profesionist. Montam biblioteci, comode, rafturi suspendate, dulapuri,canapele, mese si orice alt mobilier si ne asiguram ca nevoile tale sunt respectate pentru un rezultat excelent.

Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284

Suna