Veniti cu o idee de ansamblu

Orice idee trebuie materializata, iar cand vine vorba despre mobila, fiecare dintre noi isi imagineaza livingul, dormitorul sau bucataria intr-un anumit fel. Mobilierul aduce un plus estetic si practic oricarui spatiu, personalizarea acestuia fiind optiunea persoanelor care isi doresc o locuinta sau un birou aparte, in ton cu gusturile si necesitatile lor.

Este prima si, probabil, cea mai importanta etapa a unei potentiale colaborari atunci cand vine vorba despre mobila la comanda. In functie de preferintele si cerintele dumneavoastra, vom putea inainta proiectul la un nivel mult mai avansat. Suntem dornici sa va cunoastem parerile, dorintele si, cel mai important, sa reusim sa aducem laolalta idei constructive prin care sa definim proiecte de succes. Aveti o idee pe care doriti sa o materializati intr-una sau mai multe piese de mobilier? Expuneti-o in fata specialistilor nostri, suntem convinsi ca putem transpune totul in produse de calitate superioara!


Stabilim o intalnire, dezbatem proiectul

Intalnirea preliminara aduce fata in fata ideile dumneavoastra, conceptul si opinia specialistilor nostri. In acest moment, in urma unei discutii libere in privinta a ceea ce doriti sa va proiectam, putem stabili toate detaliile pentru ca proiectul sa fie conturat cu minutiozitate si sa va puteti bucura de rezultatul ideal.

Ne vedem, ne cunoastem, socializam si va prezentam o parte din portofoliul nostru de lucrari pentru a avea garantia ca ati facut alegerea potrivita privind solicitarea dumneavoastra de mobila la comanda. De-a lungul timpului am colaborat cu numerosi clienti si putem afirma cu tarie ca avem o experienta suficient de mare pentru a nu omite acest aspect de maxim interes. In urma uneia sau mai multor intrevederi, stabilim detaliile proiectului si vom implementa ideile dumneavoastra pentru a da contur fiecarei piese de mobilier.


Proiectam piesele cu minutiozitate

Etapa de proiectie este importanta prin prisma faptului ca, in acest moment, vom pune cap la cap toate indicatiile dumneavoastra si vom defini fiecare detaliu astfel incat rezultatul muncii noastre sa fie unul impecabil. Creionam fiecare idee si oferim forme, culori sau texturi, munca echipei noastre traducandu-se prin planuri foarte bine elaborate.

Realizam mobila la comanda pentru living-uri, dormitoare, bucatarii, bai, birouri sau spatii publice care necesita implementarea si personalizarea unor obiecte de aceasta natura. Ne adaptam cu usurinta fiecarei solicitari si, in cadrul etapei de proiectare, nu facem nimic altceva decat sa creionam detaliile astfel incat realizarea si implementarea ulterioara sa fie etape cat mai facil de parurs. Durata medie pentru proiectare a mobilei este de 1-2 zile, perioada in care va oferim mai multe machete cu ceea ce am lucrat.


Contractam si executam mobilierul

Tocmai ati acceptat planul si considerati ca am atins varianta finala pentru cererea dumneavoastra? Nu mai avem nevoie decat de acordul verbal dar si de un contract care atesta faptul ca intregul proiect deja structurat va intra in procesul de executie. Nu va punem in postura de a parcurge multe formalitati, relatia noastra cu clientii este una extrem de deschisa.

Incheierea contractului ne ofera o garantie conform careia vom putea demara procedurile de implementare a planului deja conceput. In acest moment ne bazam pe specialistii care reusesc sa ofere o forma oricarei idei pe care o avem. Totul este foarte usor atunci cand te bazezi pe profesionisti, pe o echipa care intelege perfect notiunea de mobila la comanda si reuseste sa aduca la o stare materiala orice schita care o are la indemana. Experienta, profesionalism, rapiditate de executie si nu in ultimul rand pasiune, mobila la comanda fiind pregatita pentru livrare in aproximativ 7 zile!


Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284

Suna