Mobila la comanda

Tu vii cu ideea de ansamblu

Fiecare dintre noi isi imagineaza livingul, dormitorul sau bucataria intr-un anumit fel, cu un design ce poarta amprenta unui stil personal. Mobilierul nu face exceptie. Este important sa te simti acasa in propria locuinta, iar mobilierul personalizat dupa ideile si gusturile tale da o nota personala spatiului in care locuiesti. Atunci cand te gandesti sa-ti faci mobila la comanda, prima si poate cea mai importanta etapa este sa-ti definesti dorintele in idei concise, pe baza carora sa se contureze proiectul propriu-zis de lucru.

In functie de preferintele si cerintele tale, echipa noastra va putea inainta proiectul la un nivel mult mai avansat. Suntem dornici sa-ti cunoastem parerile, dorintele si, cel mai important, sa reusim sa aducem laolalta idei constructive prin care sa definim proiecte de succes. Ai o idee pe care vrei sa o materializezi intr-una sau mai multe piese de mobilier? Expune-o in fata specialistilor nostri; suntem convinsi ca putem transpune totul in produse de calitate superioara!


Stabilim o intalnire, dezbatem proiectul

Intalnirea preliminara aduce fata in fata ideile tale, conceptul si opinia specialistilor nostri. In acest moment, in urma unei discutii libere despre mobila la comanda pe care ti-o doresti, proiectam si stabilim toate detaliile pentru ca proiectul sa fie conturat cu minutiozitate si sa te poti bucura de cel mai bun rezultat.

Ne vedem, ne cunoastem, dezbatem si iti prezentam o parte din portofoliul nostru de lucrari, astfel incat sa fii convins ca ai facut alegerea potrivita atunci cand ne-ai ales pe noi sa iti proiectam mobila la comanda. De-a lungul timpului am colaborat cu numerosi clienti si putem afirma cu tarie ca avem experienta necesara pentru a nu omite acest aspect de maxim interes. In urma uneia sau mai multor intrevederi, stabilim detaliile proiectului si vom implementa ideile tale pentru a da contur fiecarei piese de mobilier.


Proiectam piesele cu minutiozitate

Etapa de proiectare este importanta deoarece, in acest moment punem cap la cap toate indicatiile tale, definind fiecare detaliu, astfel incat rezultatul muncii noastre sa fie unul impecabil. Creionam fiecare idee si oferim forme, culori sau texturi, munca echipei noastre traducandu-se prin planuri foarte bine elaborate.

Realizam mobila la comanda pentru living-uri, dormitoare, bucatarii, bai, birouri sau spatii publice care necesita implementarea si personalizarea unor obiecte de aceasta natura. Ne adaptam cu usurinta fiecarei solicitari si, in cadrul etapei de proiectare, stabilim detaliile ce urmeaza sa fie implementate ulterior. Durata medie de proiectare a mobilei este de 1-2 zile, perioada in care iti oferim mai multe machete cu ceea ce am lucrat.


Contractam si executam mobilierul

Ai acceptat planul final si consideri ca aceasta este varianta perfecta pentru cererea ta? Nu mai avem nevoie decat de un acord verbal si de un contract care atesta faptul ca proiectul deja structurat va intra in procesul de executie. Nu te vom pune in postura de a parcurge prea multe formalitati, relatia noastra cu clientii este una extrem de deschisa.

Incheierea contractului ne ofera garantia ca putem demara procedurile de implementare a planului deja conceput. In acest moment ne bazam pe specialistii care reusesc sa ofere o forma oricarei idei pe care o avem. Totul este foarte usor atunci cand ai in spate o mana de profesionisti, o echipa care intelege perfect notiunea de mobila la comanda si reuseste sa dea viata oricarei schite pe care o are la indemana. Experienta, profesionalism, rapiditate de executie si nu in ultimul rand pasiune, acestea sunt atributele care ne recomanda si care fac ca mobila la comanda sa fie gata de livrare in aproximativ 7 zile!


Realizam mobila la comanda in functie de camera


Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284

Suna