Experienta

Suntem una dinte cele mai cunoscute si de incredere companii de mutari la nivel local cat si national.

Fie ca va mutati la cateva strazi distanta sau ca va mutati in alt oras sau alta tara noi acoperim intreaga gama de servicii de care aveti nevoie.Cu noi fiecare mutare pare mai usoara. Orice mutare cu noi este destinata spre a va scuti de orice grija sau stres in legatura cu aceasta. Va puteti baza pe angajatii nostrii sa va ghideze in intregul proces de relocare.

Stim foarte bine ce inseamna si ce presupune acest intreg proces relativ indelungat si chinuitor pentru orice familie,firma sau pentru oricine vrea sa se mute si de aceea suntem la dispozitia dumneavoastra pe tot intregul parcus al mutarii.Noua trebuie doar sa ne spuneti unde si ce vreti sa mutati,iar de restul ne ocupam noi.

Suntem activ implicati si ne pliem pe orice tip de serviciu de care aveti nevoie de noi in maniera de relocare in asa fel incat sa beneficiati de cele mai mici costuri in servicii de calitate. Va putem oferi de la spatii de depozitare pana la cutii in care sa va ambalati bunurile personale si ajutor specializat pentru a va planifica intreaga mutare,toate fiind incluse intr-un serviciu de calitate in materie de relocare.

Misiune

Cel mai mic pret

Pretul poate fi stabilit fie telefonic, fie prin intermediul unui expert in logistica care poate efectua o estimare detaliata a costurilor cat si o prezentare a operatiunii de mutare in functie de complexitatea acesteia.


Siguranta

In functie de complexitatea operatiunilor, modalitatile in care ne desfasuram activitatea pot fi complexe datorita faptului ca raspundem cu seriozitate si promptitudine nevoilor si necesitatilor clientilor nostri.


Profesionalism

Relocari Bucuresti ofera servicii de transport personalizate pentru a facilita o tranzitie rapida catre noua locuinta sau noul sediu. Solicitati o evaluare reala si gratuita pentru orice transport. Impreuna putem gasi solutiile cele mai bune pentru rezolvarea oricarei situatii.


Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284


Suna