Mutari internationale

Folosind un ghid international valabil pentru toate firmele de mutari internationale, Relocari Bucuresti are colaboratori si parteneri in intreaga lume, oferindu-ti in acest fel servicii superioare de mutari internationale.

Servicii de mutari internationale

  • Personal calificat in logistica mutarilor internationale
  • Rapiditate si atentie la detalii
  • Impachetare mobila
  • Cutii speciale pentru impachetare
  • Lazi din lemn pentru piese de valoare sau obiecte fragile
  • Vamuire

Relocari Bucuresti este recunoscuta ca fiind una dintre firmele romanesti redutabile din domeniul mutarilor internationale si un membru activ al programului Registered International Mover (RIM). Acest certificat demonstreaza ca Relocari Bucuresti are personal special echipat si calificat pentru a indeplini orice operatiune de relocari internationale.

Ti-ai schimbat serviciul sau pur si simplu vrei sa incerci experienta strainatatii? Stim ca acest moment e foarte important pentru tine, de aceea Relocari Bucuresti vine in ajutorul tau cu serviciul de mutari internationale, special conceput pentru relocarea cu succes a bunurilor tale oriunde in afara tarii.

Efectuam mutari internationale de la A la Z si iti oferim servicii optime de transport mobila international, impachetare bunuri personale si aparatura electrocasnica, in cel mai scurt timp posibil, garantand integritatea bunurilor pe tot parcursul mutarii.

Avand o echipa de specialisti cu experienta in transportul international, orice relocare internationala, atat expres, cat si in regim de grupaj, este efectuata in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp. Pretul unei mutari internationale expres include mutarea propriu-zisa si numarul de kilometri parcursi pana la destinatie, numai tur. Returul este responsabilitatea noastra. Atunci cand mutarea se face in regim de grupaj, costul va fi calculat in functie de volumul si cantitatea de bunuri transportate.

Folosim doar cele mai bune materiale de protectie la impachetarea mobilierului si a bunurilor personale pentru a le feri de accidente in timpul manipularii si transportului. Dispunem, de asemenea, de un parc auto cu autoutilitare adecvate pentru orice volum de marfa, orice tip de transport, astfel incat sa respectam restrictiile de trafic. Numai in aceste conditii putem efectua operatiuni de mutari internationale in conformitate cu prevederile legale din domeniul transporturilor.

Garantam prin contract integritatea mobilierului si a bunurilor tale pe tot parcursul transportului, mizand pe faptul ca autoutilitarele noastre sunt special echipate, iar personalul nostru cu experienta este pregatit sa duca la bun sfarsit orice operatiune de mutare.

Mai mult, folosim paturi special concepute pentru protejarea mobilierului, folie stretch si folie cu bule, pentru a ne asigura ca mobila si echipamentele transportate vor ajunge la destinatie fara a suferi zgarieturi sau socuri mecanice in timpul mutarii.


Tipuri de mutari internationale

Mutari express

Mutarile expres inseamna mutari internationale care includ servicii rapide de transport rutier. In acest caz, se aplica varianta “door to door”, cand lucrurile tale sunt transportate de pe proprietatea ta direct la destinatie.

Mutari in regim de grupaj

Mutarile in regim de grupaj se refera la mutarea mai multor pachete catre destinatari care se afla in locatii diferite, folosindu-te de aceeasi cursa pentru transport.

In unele cazuri, marfa are dimensiuni reduse si lasa spatiu gol in masina. Poate fi dezavantajos atat pentru client, cat si pentru firma care se ocupa de mutare. De aceea, se foloseste mutarea in regim de grupaj, alaturi de alte transporturi.

Pentru a recunoaste clar bunurile oricarui client, intrebuintam un marcaj pentru identificare ca sa impiedicam aparitia incurcaturilor. Verificam ca toate bunurile tale sa fie marcate corespunzator ca sa ajunga fara probleme la destinatie.

De asemenea, genul acesta de regim include transporturile in care obiectele apar intr-o varietate de forme si ambalaje. In mod normal, pot fi greu de transportat, asa ca luam masuri suplimentare de siguranta pentru le deplasa.

In plus, mutarile in regim de grupaj pot fi avantajoase deoarece cumuleaza intr-o livrare colectiva lucrurile care ar fi necesitat mai multe livrari. Reduci timpii de asteptare, eforturile si costurile care ar fi cosiderabil mai mari daca ai opta pentru livrari separate.


Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284


    Suna