Depozitare mobila Bucuresti

Relocari Bucuresti este o firma full-service, in masura sa ofere mutari rezidentiale in siguranta, la preturi accesibile, si depozitare mobila Bucuresti, optiune ce vine ca o completare la serviciile noastre.

Servicii de depozitare mobila Bucuresti

Stim cat de solicitant este sa-ti muti singur mobierul si cat de greu poate fi sa gasesti o firma de incredere care sa iti vina in ajutor. De aceea iti stam la dispozitie pentru depozitarea in afara locuintei. Iti oferim servicii de depozitare mobila pentru obiectele tale personale, in cele mai bune conditii. Astfel, poti fi sigur ca mobila ta este pastrata in siguranta, departe de factori ce ar putea s-o deterioreze.

Mutare si depozitare pentru rezidentiale

Daca planifici sa te muti, dar noua ta locuinta nu este inca gata, sau daca ai nevoie de un spatiu de stocare suplimentar, Relocari Bucuresti iti vine in ajutor. Serviciile noastre de depozitare mobila Bucuresti sunt o solutie flexibila si usor de utilizat atunci cand te confrunti cu probleme de spatiu. Iti pastram bunurile in siguranta ca parte a procesului de mutare, pana cand casa ta este gata. Pentru mai multe detalii si informatii legate de serviciul depozitare mobila Bucuresti, te rugam sa contactezi un agent Relocari Bucuresti.

De ce sa ne alegi pe noi


  • Avem grija ca livrarea mobilei sa se efectueze in cele mai bune conditii;
  • Avem competente exceptionale pentru mutari si solutii pentru fiecare problema;
  • Stim ca fiecare mutare este diferita, de aceea oferim servicii personalizate in functie de nivelul de complexitate a fiecarei mutari in parte;
  • Practicam cel mai bun pret din tara si din Bucuresti pentru ca tu sa iesi in avantaj;
  • Avem multi ani de experienta in transportul de mobila la nivel local, experienta care se vede in toate activitatile noastre.

Ce implica serviciul de depozitare mobila Bucuresti

Planificare. Cand stabilim detaliile pentru o colaborare, planuim cu atentie urmatorii pasi ca sa ne organizam clar demersul. Iti manevram prudent lucrurile pentru a le pastra in stare buna si a le depozita cat mai rapid intr-un loc sigur. Notam specificatiile suplimentare si restul amanuntelor pe care vrei sa le luam in considerare.

Demontare. Demontam piesele de mobilier si electrocasnicele cand le ridicam de pe proprietatea ta si le montam atunci cand ne anunti sa le inapoiem. Avem o echipa specializata in dezasamblari si asamblari, cu experienta in lucrul cu diferite mecanisme.

Impachetare. Efectuam servicii complete care includ impachetarea mobilei, electrocasnicelor si obiectelor de diferite dimensiuni. Ne adaptam ambalajele si modul de lucru in functie de necesitatile si situatia clientului. Stim ca fiecare solicitare are propriile particularitati.

Atentie pentru articolele fragile. Daca ai obiecte din sticla, ceramica sau alte materiale foarte sensibile te poti baza pe resursele si angajatii nostri ca vor fi manipulate cu mare atentie. Intelegem cat de usor se pot zgaria sau sparge, astfel ca avem pachete de servicii personalizate pentru diferite circumstante. Notam care dintre obiecte tale sunt mai fragile pentru a le pune in ambalaje special concepute. De regula, le adapostim in conditii speciale pe parcursul transportului si al depozitarii ca sa le gasesti in aceeasi stare cum le-ai lasat.

Ajutor la impachetare. Primesti asistenta si cand alegi sa iti impachetezi singur lucrurile. Factorii externi pot deteriora suprafetele sensibile ale mobilierului. Folosim materiale de impachetare si protectie pentru a-ti proteja lucrurile de zgarieturi sau lovituri pe perioada transportului si a depozitarii. Totodata, depunem eforturi sa le ferim de rupturi sau striviri pe parcursul transportului pana la depozit.

Orice greutate acceptata. Acceptam orice solicitare, fara sa tinem cont de volumul sau de greutatea marfurilor. Ne ocupam de incarcarea mobilierului si descarcarea acestuia in depozit. Personalul nostru se ocupa de ridicarea si deplasarea tuturor obiectelor pe care vrei sa le depozitezi.

Transport sigur. Transportul se realizeaza in siguranta, astfel ca poti fi sigur ca iti vei recapata obiectele imediat ce decizi ca ai destul spatiu sa le depozitezi pe proprietatea ta. Le supraveghem continuu si le pazim ca sa ne asiguram ca sunt bine protejate.

Manipulare atenta. Oferim servicii profesionale de manipulare. Angajatii nostri iti iau cu atentie lucrurile personale si se straduiesc in permanenta sa le ti le returneze intacte. Intelegem ca unele pot avea valoare sentimentala si poate iti doresti sa le conservi cat mai bine.

Incarcare si descarcare. Incarcam si descarcam cu grija fiecare piesa de mobilier. Stim ca orice greseala are sanse sa strice parti din articole, asa ca luam in considerare acest risc cand le urcam si le coboram. Evitam sa ne grabim cand le strangem sau cand le punem in masini.

Suntem o firma autorizata, specializata in transport si depozitare mobila. Ne aflam printre cele mai cunoscute si apreciate companii de mutari din tara.

Cand ai nevoie de spatiu suplimentar


Este neplacut sa simti ca locuinta ta se supraaglomereaza si sa te temi ca ai putea distruge o parte dintre lucruri. Anumite circumstante iti cer un spatiu suplimentar pentru depozitarea mobilei. De aceea vrem sa te ajutam. Avem suficiente depozite pentru oricare dintre urmatoarele situatii:

Lipsa spatiului. Poate pur si simplu iti lipseste spatiul necesar pentru a-ti pastra toate lucrurile. De obicei, se intampla cand inlocuiesti pe parcurs obiectele din casa, iar dupa o vreme nu mai incap in dulap sau planuiesti sa-ti organizezi altfel lucrurile.

O constructie noua sau o renovare. Atunci cand incepi o constructie sau o renovare sunt sanse sa ramai fara spatiu liber din cauza reparatiilor sau a lucrarilor. Pregatirile, lucrarea si curatenia de dupa necesita mult timp si pot acapara o buna parte din suprafata locuintei.

Relocari. In timpul unei relocari se poate sa ai nevoie de un loc pana ce noua ta locuinta este amenajata. Probabil ca ai mai mult mobilier vechi sau ti-ai cumparat unul nou si ai vrea sa il mentii in stare buna. Poate visezi sa amenajezi o alta proprietate, sa le daruiesti cuiva sau sa le tii undeva drept rezerva daca noua mobila se strica mai rau decat cea veche.

Schimbari in familie. Schimbarile in cadrul familiei pot aduce obiecte in plus. Decesele unor membri apropiati, casatoria sau nasterea unor copii aduc deseori mobilier suplimentar. Fie ca intri in posesia unei mosteniri, a unui dar de nunta sau a unui cadou in miniatura pentru bebelusi, iti trebuie o modalitate sa le depozitezi.

Copii sau animale de companie. Nevoia de a-ti proteja anumite bunuri fragile de copii mici sau de animale de companie poate fi un motiv intemeiat sa iti cauti un loc sa iti adapostesti lucrurile.

Lipsa unui garaj. Poate ai nevoie de un loc ca sa iti tii sculele si piesele auto de rezerva. Acestea se dovedesc utile in cazul unor defectiuni, dar pot fi greu de depozitat.


Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284


    Suna