Relocari Bucuresti este o firma full-service, in masura sa ofere mutari rezidentiale in siguranta, la preturi accesibile, si depozitare mobila Bucuresti, optiune ce vine ca o completare la serviciile noastre.

Servicii de depozitare mobila București

Știm cât de solicitant este să-ți muți singur mobierul și cât de greu poate fi să găsești o firmă de încredere care să îți vină în ajutor. De aceea îți stăm la dispoziție pentru depozitarea în afara locuinței. Îți oferim servicii de depozitare mobilă pentru obiectele tale personale, în cele mai bune condiții. Astfel, poți fi sigur că mobila ta este păstrată în siguranță, departe de factori ce ar putea s-o deterioreze.

Mutare si depozitare pentru rezidentiale

Daca planifici sa te muti, dar noua ta locuinta nu este inca gata, sau daca ai nevoie de un spatiu de stocare suplimentar, Relocari Bucuresti iti vine in ajutor. Serviciile noastre de depozitare mobila Bucuresti sunt o solutie flexibila si usor de utilizat atunci cand te confrunti cu probleme de spatiu. Iti pastram bunurile in siguranta ca parte a procesului de mutare, pana cand casa ta este gata. Pentru mai multe detalii si informatii legate de serviciul depozitare mobila Bucuresti, te rugam sa contactezi un agent Relocari Bucuresti.

De ce sa ne alegi pe noi

  • Avem grija ca livrarea mobilei sa se efectueze in cele mai bune conditii;
  • Avem competente exceptionale pentru mutari si solutii pentru fiecare problema;
  • Stim ca fiecare mutare este diferita, de aceea oferim servicii personalizate in functie de nivelul de complexitate a fiecarei mutari in parte;
  • Practicam cel mai bun pret din tara si din Bucuresti pentru ca tu sa iesi in avantaj;
  • Avem multi ani de experienta in transportul de mobila la nivel local, experienta care se vede in toate activitatile noastre.

Etape

Planificare. Când stabilim detaliile pentru o colaborare, plănuim cu atenție următorii pași ca să ne organizăm clar demersul. Îți manevrăm prudent lucrurile pentru a le păstra în stare bună și a le depozita cât mai rapid într-un loc sigur. Notăm specificațiile suplimentare și restul amănuntelor pe care vrei să le luăm în considerare.

Demontare. Demontăm piesele de mobilier și electrocasnicele când le ridicăm de pe proprietatea ta și le montăm atunci când ne anunți să le înapoiem. Avem o echipă specializată în dezasamblări și asamblări, cu experiență în lucrul cu diferite mecanisme.

Împachetare. Efectuăm servicii complete care includ împachetarea mobilei, electrocasnicelor și obiectelor de diferite dimensiuni. Ne adaptăm ambalajele și modul de lucru în funcție de necesitățile și situația clientului. Știm că fiecare solicitare are propriile particularități.

Atenție pentru articolele fragile. De asemenea, împachetăm și protejăm articolele fragile. Dacă ai obiecte din sticlă, ceramică sau alte materiale foarte sensibile te poți baza pe resursele și angajații noștri că vor fi manipulate cu mare atenție. Înțelegem cât de ușor se pot zgâria sau sparge, astfel că avem pachete de servicii personalizate pentru diferite circumstanțe. Notăm care dintre obiecte tale sunt mai fragile pentru a le pune în ambalaje special concepute. De regulă, le adăpostim în condiții speciale pe parcursul transportului și al depozitării ca să le găsești în aceeași stare cum le-ai lăsat.

Ajutor la împachetare. Primești asistență și când alegi să îți împachetezi singur lucrurile. Poate crezi că ar fi cel mai bine să te implici în acțiune, însă anumite aspecte se poate să te depășească. Să știi că poți colabora cu muncitorii noștri pentru a-ți împacheta obiectele așa cum îți dorești. Factorii externi pot deteriora suprafețele sensibile ale mobilierului. Folosim materiale de împachetare și protecție pentru a-ți proteja lucrurile de zgârieturi sau lovituri pe perioada transportului și a depozitării. Totodată, depunem eforturi să le ferim de rupturi sau striviri pe parcursul demersurilor.

Servicii disponibile indiferent de locație. Dacă ai nevoie de depozitare mobilă București, îți stăm la dispoziție. Ne ocupăm cu depozitarea bunurilor, indiferent de locația în care te afli sau unde vrei să te muți. În afară de zonele din București, depozităm mobilă și pentru clienți la nivelul României, cât și la nivel internațional.

Orice greutate acceptată. Acceptăm orice solicitare, fără să ținem cont de volumul sau de greutatea mărfurilor. Ne ocupăm de încărcarea mobilierului și descărcarea acestuia în depozit. Personalul nostru se ocupă de ridicarea și deplasarea tuturor obiectelor pe care vrei să le depozitezi. În cazul în care îți este necesar un depozit mobilă București, poți apela la serviciile noastre. Preluăm solicitări de oriunde din țară. Așa găsești suficient spațiu pentru lucrurile tale și le depozitezi fără probleme într-un loc supravegheat și sigur, de unde le redobândești când ai din nou nevoie de ele.

Transport sigur. Transportul se realizează în siguranță, astfel că poți fi sigur că îți vei recăpăta obiectele imediat ce decizi că ai destul spațiu să le depozitezi pe proprietatea ta. Le supraveghem continuu și le păzim ca să ne asigurăm că sunt bine protejate.

Manipulare atentă. Oferim servicii profesionale de manipulare. Angajații noștri îți iau cu atenție lucrurile personale și se străduiesc în permanență să le ți le returneze intacte. Înțelegem că unele pot avea valoare sentimentală și poate îți dorești să le conservi cât mai bine.

Încărcare și descărcare. Încărcăm și descărcăm cu grijă fiecare piesă de mobilier. Știm că orice greșeală are șanse să strice părți din articole, așa că luăm în considerare acest risc când le urcăm și le coborâm. Evităm să ne grăbim când le strângem sau când le punem în mașini.

Curățenie. Ne asigurăm constant că bunurile tale se păstrează curate și nedeteriorate. Ambalajele împiedică depunerea prafului și a murdăriei. La înapoiere, fii sigur că lucrurile tale vor fi curate și îngrijite. Menținem cu regularitate curățenia în depozite, tocmai ca să înlăturăm eventuale surse de murdărie ce ți-ar putea afecta mobilierul. Spălăm periodic mașinile folosite pentru transport și aparatele întrebuințate pentru încărcare.

Suntem o firmă autorizată, specializată în transport și depozitare mobilă. Ne aflăm printre cele mai cunoscute și apreciate companii de mutări din țară.

Când ai nevoie de spațiu suplimentar

Este neplăcut să simți că locuința ta se supraaglomerează și să te temi că ai putea distruge o parte dintre lucruri. Anumite circumstanțe îți cer un spațiu suplimentar pentru depozitarea mobilei. De aceea vrem să te ajutăm. Avem suficiente depozite pentru oricare dintre următoarele situații:

Lipsa spațiului. Poate pur și simplu îți lipsește spațiul necesar pentru a-ți păstra toate lucrurile. De obicei, se întâmplă când înlocuiești pe parcurs obiectele din casă, iar după o vreme nu mai încap în dulap sau plănuiești să-ți organizezi altfel lucrurile.

O construcție nouă sau o renovare. Atunci când începi o construcție sau o renovare sunt șanse să rămâi fără spațiu liber din cauza reparațiilor sau a lucrărilor. Pregătirile, lucrarea și curățenia de după necesită mult timp și pot acapara o bună parte din suprafața locuinței.

Relocări. În timpul unei relocări se poate să ai nevoie de un loc până ce noua ta locuință este amenajată. Probabil că ai mai mult mobilier vechi sau ți-ai cumpărat unul nou și ai vrea să îl menții în stare bună. Poate visezi să amenajezi o altă proprietate, să le dăruiești cuiva sau să le ții undeva drept rezervă dacă noua mobilă se strică mai rău decât cea veche.

Schimbări în familie. Schimbările în cadrul familiei pot aduce obiecte în plus. Decesele unor membri apropiați, căsătoria sau nașterea unor copii aduc deseori mobilier suplimentar. Fie că intri în posesia unei moșteniri, a unui dar de nuntă sau a unui cadou în miniatură pentru bebeluși, îți trebuie o modalitate să le depozitezi.

Copii sau animale de companie. Nevoia de a-ți proteja anumite bunuri fragile de copii mici sau de animale de companie poate fi un motiv întemeiat să îți cauți un loc să îți adăpostești lucrurile.

Lipsa unui garaj. Poate ai nevoie de un loc ca să îți ții sculele și piesele auto de rezervă. Acestea se dovedesc utile în cazul unor defecțiuni, dar pot fi greu de depozitat.

Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284


    Suna