Mutari mobila de la 180 lei

Te-ai hotarat sa iti schimbi domiciliul sau sediul firmei pe care o conduci? In acest caz, serviciul de mutari mobila este solutia perfecta pentru tine. Astfel, toate obiectele vor fi transportate cu usurinta si in deplina siguranta la noua destinatie. Oferim solutii de mutari mobila, incepand de la 100 de lei, TVA inclus! De ce sa alegi sa efectuezi mutari mobila cu ajutorul unei firme de profil? Pentru ca ai garantia aplicarii celor mai bune proceduri de transport, care vor garanta ca piesele de mobilier pe care le ai vor fi mutate intr-o maniera profesionala. Suntem constienti ca exista obiecte cu o valoare financiara sau sentimentala semnificativa, de aceea suntem extrem de atenti cu bunurile clientilor nostri. Echipa Relocari Bucuresti asigura conditii optime pentru obiectele pe care trebuie sa le transporte, totul in baza unei logistici menite sa nu pericliteze in vreun fel starea curenta a bunurilor. Totodata, suntem echipati corespunzator cu toate cele necesare, de la flota de masini adecvata, la personal profesionist cu experienta. Astfel reusim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu cele mai potrivite solutii de fiecare data.


Mutari firme de la 300 lei

Acest serviciu este dedicat atat firmelor mici si mijlocii, cat mai ales companiilor de anvergura, care necesita ajutorul unor profesionisti. Echipele noastre se deplaseaza in timp util, incarca cu atentie toate obiectele vizate si le transporta oriunde in tara.

Tarifele pe care le practicam vin sa sprijine dorinta celor care cauta solutii accesibile, dar nu vor sa se abata de la calitatea unui serviciu profesional. Astfel, punem la dispozitia clientilor nostri serviciul de mutari firme, imbinand preturile ce incep de la 1 leu/km, cu serviciile de calitate adecvate relocarii de firme. Relocari Bucuresti iti ofera solutia ideala pentru tine si afacerea ta! Suntem constienti ca alegerea serviciul potrivit nu este o treaba usoara, de aceea oferim si consultanta de specialitate si analiza detaliata asupra cererii inaintate.


Mutari internationale de la 1.5 lei/km

Fie ca te muti intr-o alta tara europeana, fie ca alegi sa parasesti batranul continent si sa te indrepti catre o locatie mai exotica, avem solutia ideala de mutare pentru tine. Transportam obiectele tale de mobilier si alte accesorii de uz casnic de care vei avea nevoie la noua destinatie in asa fel incat tu sa nu iti bati capul cu asta.

Relocari Bucuresti iti ofera solutii complete de mutare in orice tara din Europa sau Asia, la preturi accesibile, pornind de la 1.5 lei pentru fiecare kilometru efectuat in compania specialistilor nostri. Ne adresam persoanelor fizice care doresc sa isi transporte bunurile din Romania catre o alta tara, dar si celor din strainatate care vor sa te mute in tara. Totodata, venim si in intampinarea companiilor care au nevoie sa isi mute toate obiectele intr-un nou sediu. Relocari Bucuresti este partenerul tau de incredere atunci cand vine vorba despre mutari internationale pentru ca detinem experienta, logistica si expertiza necesare pentru a derula un proces de maxima precizie, in cel mai scurt timp. Tu alegi de unde pleci si destinatia finala, iar noi ne ocupam de toate formalitatile necesare pentru ca bunurile tale sa ajuna unde trebuie, in deplina siguranta.


Transport mobila de la 1 leu/km

Cand vorbim despre transport mobila, vorbim practic despre transportul oricarui bun, spre orice destinatie. Tu, in calitate de client, poti opta pentru solutia ideala pentru tine, iar noi ne vom asigura ca durata de transport va fi cat mai scurta, in timp ce starea bunurilor tale sa ramana intacta pe toata perioada procesului. Relocari Bucuresti ofera servicii de transport de specialitate, in autoutilitare si camioane cu tonaj ridicat, pentru orice tip de bun, la preturi competitive, oriunde in Romania sau in strainatate.

Ne adresam tuturor celor care doresc sa beneficieze de servicii de transport la un raport calitate-pret excelent. Indiferent de distanta ce trebuie parcursa, sau de volumul si cantitatea bunurilor ce trebuie transportate, suntem in masura sa gasim cea mai buna solutie adecvata cerintelor tale. Totul, bineinteles, in baza unei expertize preliminare, in urma careia trasam, in linii mari, care sunt procedurile pe care le aplicam.


Esti gata sa te muti? Contacteaza-ne la

0722 136 787 | 0755 215 284

Suna