Mutari mobila de la 180 lei

V-ati hotarat sa va schimbati domiciliul sau sediul firmei pe care o conduceti? In acest caz, serviciul de mutari mobila este solutia perfecta pentru ca toate obiectele sa fie transportate cu usurinta, in deplina siguranta. Oferim solutii de mutari mobila de la doar 100 de lei, TVA inclus!

De ce mutari mobila in compania unei firme de profil? Pentru ca aveti siguranta aplicarii celor mai bune proceduri de transport, totul pentru ca ansamblele de mobilier pe care le detineti sa fie mutate intr-o maniera profesionala. Sunt obiecte de mobilier cu o importanta valoare financiara sau chiar mobila care, pentru clienti, este de o importanta aparte din punct de vedere sentimental. Echipa noastra se asigura ca se intrunesc toate conditiile de transport pentru mobila, totul in baza unei logistici menite sa nu pericliteze in vreun fel conditia curenta a bunurilor. Dispunem de o flota de masini adecvata, echipa noastra este formata din profesionisti iar experienta ne ajuta sa aplicam cele mai bune proceduri de mutare.


Mutari firme de la 300 lei

Acest serviciu este dedicat atat firmelor mici si mijlocii cat mai ales companiilor de anvergura care necesita aportul unor profesionisti. Echipele noastre se deplaseaza in timp util, incarca cu atentie toate obiectele vizate si le transporta in orice locatie din tara.

Oferim mutari optime pentru firme si companii la preturi incepand de la 1 leu/km tarife prin care suntem alaturi de clientii care doresc solutii accesibile dar care nu vor sa se abata de la calitatea unui serviciu profesional. In acest sens, imbinam intr-o maniera aparte tarifele accesibile cu serviciile de calitate vizate de orice firma din Romania, rezultatul muncii noastre transpunandu-se in solutia ideala pentru tine si afacerea ta!

Pentru ca stim ca va este dificil sa alegeti serviciul adaptat necesitatilor voastre, va oferim consultanta de specialitate si analiza detaliata asupra cererii pe care doriti sa o inaintati.


Mutari internationale de la 1.5 lei/km

Fie ca doriti sa va mutati intr-o alta tara europeana, fie ca alegeti sa parasiti batranul continent si sa va indreptati catre o locatie mai exotica, avem solutia ideala de mutare a diverselor obiecte de mobilier si alte accesorii de uz casnic.

Oferim solutii complete de mutare in orice tara din Europa sau Asia la preturi accesibile, pornind de la 1.5 lei pentru fiecare kilometru efectuat in compania specialistilor nostri. Ne adresam persoanelor fizice care doresc sa isi transporte bunurile din Romania catre o alta tara dar si in sens opus, cat si companiilor care necesita mutarea tuturor obiectelor pe care le detin catre noul sediu. De ce sa apelati la noi cand vine vorba despre mutari internationale? Pentru ca detinem experienta, logistica si expertiza necesara in vederea derularii unui proces de maxima precizie, derulat intr-o perioada de timp cat mai scurta. Dumneavoastra alegeti punctul de plecare si destinatia, noi ne ocupam de toate formalitatile necesare pentru ca bunurile sa ajunga in timp util si, cel mai important, in deplina siguranta.


Transport mobila de la 1 leu/km

Domeniul transportului terestru este unul cat se poate de vast. Practic, se poate transporta orice bun in orice locatie, important este ca transportatorul sa opteze pentru solutia optima astfel incat durata de transport sa fie una cat mai scurta, in timp ce starea produselor sa ramana intacta pe toata perioada procesului. Oferim transport de specialitate in autoutilitare si camioane cu tonaj ridicat pentru orice tip de bun la preturi competitive, oriunde in Romania sau in strainatate.

Serviciul de transport se adreseaza celor care doresc sa beneficieze de un raport calitate/pret excelent. In aceste conditii, indiferent de distanta pe care trebuie sa o parcurgem sau de bunurile transportate, avem capacitatea de a va oferi o solutie adecvata necesitatilor, totul in baza unei expertize preliminare in urma careia trasam, in linii mari, care sunt procedurile.


Suna